V

Monday, January 12, 2009

Reportage i GP

Nästan en månad sedan jag skrev här, inte bra. Hittade en läsvärd artikel i gårdagens Gp om Lisa Förare Winblads molekylära kokbok. Jag har inte hittat artikeln på tidningens hemsida så tyvärr kan jag inte länka till den. Den handlade i allafall om marinadens vara eller icke vara, debatten om tillsatser som varat det senaste året och om man ska salta före eller efter man stekt köttet. Som sagt läsvärt, speciellt det där om tillsatser. Lisa menar att hon hellre äter konserveringsmedel än mögelgifter. Jag är benägen att hålla med om att den diskussionen har fått slagsida, även om ämnet naturligtvis behöver debatteras. Jag vet inte om boken kommit ut än men det vet säkert någon därute:)

2 comments:

Bendel said...

Roligt att du är tebaka!

Kristina Eriksson said...

Pia- Kul att du tycker det!! Jag vet faktiskt inte vad jag sysslat med, det blir så ibland:)