V

Friday, June 1, 2007

Tofu

Å jag har fått två askar tofu av Sajuri Flohr (hon har japanskt påbrå) som tillverkar och säljer tofu här i Göteborgstrakten. Företaget heter Deli Bean. Jag är jättenyfiken på tofu (det finns ju så många fina veganbloggar) så nu är min fråga; hur ska jag tillaga den?
Andra bloggar om: , , , ,

6 comments:

Anonymous said...

Tofu har jag haft liggande i kylskåpet flera gånger, det blir inte av... steka ska man kunna. Dottern (som inte är vegan) säger att de bästa recepten finsn här:
http://www.vegan.nu/recipes/
Det är så bra med veganmat, om man får gäster, som inte tpl laktos.

Kristina Eriksson said...

Ska kolla upp den länken. Tack.

Alex said...

Senats jag använde tofu hade jag den som fetaostsubstitut i en pastagrtäng, recept här:
http://vegalex.blogspot.com/2007/05/pastagratng.html
annars tycker jag nog naturell tofu passar bäst i starka rätter där dess relativa smaklöshet kommer till sin rätt!

Alex said...

http://vegalex.blogspot.com/2007/04/tofurra-med-potatis-och-romss.html va också väldigt gott!

Sara Rudenmo said...

Här, här och här har jag olika recept med tofu i. Fler recept finns i mitt receptregister. Lycka till med tillagandet!

Annelie said...

Hälsosam proteindrink kan du göra om du lägger i lite tofu (helst silkestofu) i en helt vanlig smoothie. Mums! Kolla här.