V

Tuesday, February 6, 2007

Wow-rätter!

Var inne på Aradil-Skafferiet och konstaterade att det finns fler som gillar det enkla. Hon hade massor med exempel på smörrebröd som lät vansinnigt goda! Just nu är jag alltså barnsligt förtjust i rätter som går fort och som innehåller ganska få ingredienser. Jag gillar det här att man rör ihop 5-6 ingredienser och sedan är det wow så gott! En del av det wowet är då just det faktum att det gått fort och lätt att få ihop det. Ofta när jag gör sådana wow-rätter använder jag lite bortglömda ingredienser som tex sardiner i tomatsås, fiskbullar, rökta musslor och spickeskinka. Nej nu måste jag komma på något nytt sådant wow-recept för jag börjar bli hungrig!
Andra bloggar om: , , , ,

4 comments:

Aradil said...

Jätteroligt att du hittade smörrebröden! :D
Visst är det enkla det bästa ibland. Speciellt på vardagarna tycker jag det är skönt när man lyckas röra ihop något riktigt snabbt - då blir det ju mer tid över för annat viktigt ;)

Kinna said...

Jag håller verkligen med dig och just nu går jag in för sådana rätter i och med att jag forskar i mormors gamla böcker. Det är så himla kul att se vad man kan åstadkomma med lite ingredienser.

Viktoria Schiöler said...

Vilken fin blogg du har! Hit ska jag komma igen!

kristina said...

Viktoria - Nu blev jag glad! Du är välkommen.