I helgen har jag lagat rotfrukter, alltså egentligen finns det något bättre!? Jag rostade kålrot, palsternacka, morot o potatis i ugnen. Hade på lite finhackad chili och sirap mot slutet, det är ju bara så gott! Å nu när man är på gång å ska koldioxidmärka all mat (jag tror de kallar det så) ja då kommer ju svenska rotfrukter å få ett guldläge.
Tänk å göra en kokbok med bara rotfrukter!!! Men det är väl inte tillräckligt glamouröst, hm. Just kålrot har jag lagat väldigt lite i mina dagar. Det känns som den har potential. Åtminstone har jag en en-kilos-klump liggande i mitt kylskåp just nu. Det får bli en av dagens uppgifter att komma på något nytt sätt att tillaga kålrot. Kan man få någon hjälp?
Andra bloggar om: kålrötter, recept, matblogg, billigt, koldioxid, rotfrukter
Monday, February 12, 2007
Kålrötter
Posted by Kristina Eriksson at 10:20 AM
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment