V

Wednesday, January 14, 2009

En lantlolla kommer till stan

Usch nu känner jag mig som en lantlolla men jag tänkte höra med er därute vad man gör i Stockholm i matväg en tisdag i januari (äh ska jag vara riktigt ärlig tycker jag det är lite fint å vara lantlolla...). Jag ska upp på jobb nu på tisdag och sedan har jag rätt många timmar på mig att äta och/eller kolla på vackra saker som man kan ha som rekvisita (jag tänker på sånt som inte finns i den här stan)! Är det inte typiskt här har jag läst om alla häftiga fik och restauranger och jag har verligen varit ledsen över att jag inte bor i Stockholm men nu är alla ställen som bortblåsta i mitt huvud. Jag tar tacksamt emot tips på fik, lunchställe osv som bara måste upplevas!

4 comments:

Anne said...

Hmm.. Vurma är ett av mina favoritfik, finns på tre ställen i stan och gör sitt eget bröd och bullar. (www.vurma.se) Rolig rekvisita var knepigare, i alla fall om man ska tänka helt nytt på sånt du säkert inte redan har.. Säg till om du behöver sällskap! :)

eco chic said...

Restaurangen Lasse i Parken på söder (vid Långholmsgatan) är ett jättemysigt matställe. Speciellt härligt på sommaren när man sitter i trädgården och äter, fast det flesta ställen är iochförsig mysigast på sommaren :)

Kristina Eriksson said...

Anne - Ja Vurma låter ju lite lockande, det är många som nämner det.

Eco chic- Det stället har jag varit på för många år sedan och gillade det. Om jag är åt det hållet så...

Kinna said...

Synd att jag inte läste det här tidigare. Hojta/maila om du behöver tips till nästa gång. =)