V

Friday, November 28, 2008

En av alla förtjänster


Kände att jag var lite gnällig där alldeles nyss. En av alla förtjänster med att ha det jobb jag har är att jag kan kuta omkring på diverse loppisar med förevändningen "att jag måste titta om de har något till en kommande fotografering". På novemberlovet var jag på Erikshjälpen i Tomelilla Det är en jättebra loppis och den här gången hittade jag en av Hirams böcker för 12 kronor! Ett riktigt fynd. Hon gjorde ju så förtjusande små böcker och när jag tittar i dem blir jag lite sugen på att någon gång göra en kokbok med illustrationer istället för bilder (hoppas ingen av de fotografer jag jobbar med läser detta...förlåt mig i så fall). Jag tror dessutom att kokböcker med illustrationer är på gång, lite lagom retro sådär.

Tyvärr är bilden lite oskarp, det var lite mörkt när jag tog den.

5 comments:

Vasco said...

Ciao,
Jag är en Italien kille som gillar mat, men det ska vara mat... riktigt mat... så jag blev lite arg på alla stora företag som säljer "fuskiga" livsmedel och startade denna blogg, vad tycker du?
http://matpolisen.blogg.se/
Hälsingar
Vasco

Kristina Eriksson said...

Vasco - Jag kollade din sida, dina synpunkter & blogg behövs, absolut!

Hannele said...

Henne minns jag.

Kristina Eriksson said...

Hannele - Det är inte så värst många år sedan hon dog och jag har någon gammal Allt om mat där hon fortfarande var aktiv.

Alice said...

Jag får samma tanke om illustrationer varje gång jag bläddar i en Hiram.