V

Sunday, September 28, 2008

Tågcharter - del?



Vi bodde på ett hotell som hette Metropole, det låg mitt i stan och var 4-stjärnigt (sånt är viktigt för en 9-åring ska ni veta). Det bästa med hotellet var deras frukost. Min erfarenhet av hotellfrukostar i Italien är torrt bröd och många olika sorters sockerkakor. Här severade man flera goda skinkor, äggröra, flingor, massor av mozzarella, söta och goda tomater, lite grövre bröd, juice, mycket frukt och bakverk. Det ska tilläggas att det var många tyska och österrikiska turister som besökte Grado och antagligen hade hotellen i stan anpassat sig efter deras önskemål.

Barn tar efter sina föräldrar, en morgon satte sonen helt plötsligt igång och fotade sin frukost. Han tittade i sökaren och så flyttade han om det han skulle fota, la till och tog bort. Lite gulligt:)

Den högra bilden föreställer själva Grado.

4 comments:

Bendel said...

Jag tycker det verkar jättefint, inte alls särskilt turistigt, iaf inte på västa-stället-på-mallis-vis. Vad jag längtar till Italien nu. Vi skulle åkt i sept men fick för mycket att göra.

Tack för alla fina rapporter!

Kristina Eriksson said...

Pia- Nej du har rätt (eller jag vet inte helt säkert för jag har aldig varit på Mallis) men fördelen med att åka till ett turistigt ställe i Italien är ju att man åka till andra mindre turistiga ställen runt i kring, och ibland (när man har barn tex)kan det kännas skönt med andra turister, faktiskt:)

Bendel said...

Just det, turism, kan absolut vara något bra också. Och Mallis är superfint på sina ställen.

Kristina Eriksson said...

Pia - Det är jättemånga som säger att Mallis har många fina ställen, så det måste ju vara så. Och riktigt bra mat! Det är väl bara det att det finns så många andra ställen som lockar lite mer...Vi, jag+sambo+son, har lite planer på Marrakech i början av januari. Har du varit där?