Blev riktigt glad (och lite förvånad) när jag läste att Taffel.se hyllar Ulla Cocke och tidningen Matmagasinet.
Thursday, January 31, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
V
Jag heter Kristina Eriksson. Jag är frilansande matskribent och kokboksförfattare. Jag skriver om det som ligger mig närmast; mitt jobb, mat (ja det är nog samma sak), sonen, resor och sommarstället i Skåne. Så tycker jag förstås en massa, det har jag alltid gjort:)
Blev riktigt glad (och lite förvånad) när jag läste att Taffel.se hyllar Ulla Cocke och tidningen Matmagasinet.
Posted by Kristina Eriksson at 3:04 PM
7 comments:
Vad är förvånande med det? Alla i matSverige känner varandra och hyllar varandra. Du bjuder mig på middag, jag bjuder dig på middag och sen skriver vi nåt snällt om varandra!
http://matalskaren.blogspot.com/2007/01/bloggen-som-pfgelstjrt.html
Andreas - Visst du har rätt, så kan det säkert vara. Vad jag menar är att Matmagasinet inte precis innehåller den sorts mat som Taffel brukar förorda.
Jag gillar Matmagasinet!!! Visst de kanske inte är allra först med allt eller är allra mest nördiga men det är en kanon-tidning. Jag har nog prenumererat i 8 år nu.
annamaria - Jag håller med, Matmagasinet är en bra tidning!
Nej, alla i Mat-Sverige hyllar sannerligen inte varandra.
Men man skriver bra om dem man uppskattar och har respekt för. Oavsett vilken typ av mat man lagar.
Om man hyllar folk man inte uppskattar tappar man i trovärdighet.
Vi har för övrigt hyllat andreas trots att han aldrig bjudit på middag.
Lisa - Jag blev nog mest glad över att du/ni hyllar Ulla som jag ser det står för ganska "vanlig mat" (jag känner henne inte och följer inte allt hon gör men tidningen känns ju rätt folklig).
Post a Comment