V

Thursday, January 31, 2008

Mexikansk film och italiensk restaurang

Vi var alltså på filmfestivalen igår, jag och Åsa. Såg en mexikansk film om anorexi, inte det bästa jag sett på filmfestivalen och inte heller det sämsta (det var väl diplomatiskt?!). Konstigt det där med anorexia, det är ingen som pratar om det nuförtiden. Antingen har det minskat eller så är det inget journalister skriver/pratar om just nu. Någon som vet? Efter bion blev det iallafall mat på en restaurang som jag glömt namnet på, italiensk var den och låg högst upp på Nordenskiöldsgatan. Mycket gott, ok priser (man kunde få halva pastaportioner om man åt en förrätt eller huvudrätt tex) och mycket trevlig personal blev omdömet. Dit går jag gärna igen.

4 comments:

Hanneles paradis said...

låter inte som kul film :)

Bendel said...

Jag tycker att det låter intressant, ämnet är intressant och mexikansk film kan vara riktigt bra.

Åsa said...

Åh - Bad habits - jag såg den igår (lördag). Den var riktigt bra tycker jag. Inte alls som jag tänkt mig innan. Tycker nunnan gjorde rätt när hon valde mat istället för "solsken". Lite tungt för unga tjejen som förmodligen tror det var annat än vatten hon droppade i mammans flaska :/

Både kul och intressant att se som många olika förhållanden vi har till maten.

Kristina Eriksson said...

Åsa, Ok filmen var inte helt förkastlig. Den hade helt klart vunnit på att kortas ner, vissa saker visades ju säkert 5 ggr.... fast nu när jag tänker på det igen så var den ganska så förkastlig -hade den visats på tv hade jag stängt av efter 10 minuter.