V

Tuesday, November 6, 2007

Lite av varje

Usch jag har varit dålig på att blogga på sistone. Har liksom gjort lite annat, jobbat kanske...Idag har jag tex jobbat i skolan, gör det en dag i veckan. Idag fick barnen lära sig göra pannkakor. Väldigt kul men också mycket intensivt.

I helgen var vi i sommarstugan på Österlen. Som alltid väldigt behagligt. Mycket eldning, matlagning, korvgrillning vid Stens huvud och en liten utflykt till det vansinnigt vackra Ystad! Å vad jag gillar den staden. Det enda lite märkliga med Ystad är att jag ännu inte sett till någon restaurang värd namnet. Jag hoppas jag har fel och att det finns både en och två krogar som bara väntar på att jag ska upptäcka dem. Ok Olof Victors ligger rätt nära men vi ville ha riktig middag den här gången.

Sedan gjorde jag Jens Linders Salamigryta en dag. Den var mycket god och kan rekommenderas. Ja och sedan blev det lite matlagning a la mig själv- en potatis och aubergine-allt-i-ett-rätt med lammbiffar ovanpå. Det är inte så ofta jag lagar mina egna recept två gånger (förutom til fotografering)men nu fick det bli så och gott blev det också.

2 comments:

torontoanna said...

Oj, vad avis jag blir! Det lat sa mysigt med att elda i stugan pa Osterlen. Vilken alder ar barnen du gjorde pannkakor med?

Kristina Eriksson said...

Anna - Jo det är väldigt mysigt. Det var 5:or som gjorde pannkakor. Ha det bra!