Såg att Lina har ett recept på Medelhavspytt som lät riktigt gott. Den innehåller aubergine som sedan min senaste Italienresa är min favvogrönsak. Jag brukar skiva den tunt och ugnsbaka den med lite örtsalt och servera med kall keso alternativt ugnsbaka den med tomatskivor och sedan varva med mozzarella i ett förgräddat pajskal (och grädda en kvart till). Å det är så gott!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
Aubergine är ju hur gott som helst & den pajen måste definitivt testas!
Äggplanta passar till mycket, i lasange är gott, då blir det snart mousaka :)
Och hur får vi baernen att äta??
Ja du kombinationen barn o aubergine är nog inte den bästa...fast med italienska barn är det säkert något annat. Kommer ihåg från senaste Italienresan att barnen där tog för sig av allehanda tillagade grönsaker, men det varierar säkert från barn till barn.
Som alltid hittar man små tips här inne. Det här låter som något man måste prova.
Post a Comment