V

Tuesday, April 10, 2007

Saras kök

Såg förresten på Saras kök i torsdags. Egentligen ska man väl titta på fler avsnitt innan man uttalar sig men jag kan förstås inte hålla mig. Sara, hon som stod för maten, var bra. Kul och spännande recept men jag gillade inte jargongen dem emellan, mellan Sara och Ann alltså. Jag antar att det kan vara jättesvårt att göra riktigt bra matlagningsprogram efter succén med Tina men måste man flamsa till det så med sexanspelningar och kommentarer som "har du druckit upp vinet Ann?" Det är inte kul. Jag kände mig som en gammal tant när jag tittade på det där programmet och det kan väl knappast vara tv´s avsikt. Jag ska som sagt ge programmet en till chans och titta på det nu på torsdag, jag lovar. Till dess vad tycker ni andra?
Andra bloggar om: , , ,

12 comments:

K said...

Jag tyckte det var konstigt för Sara verkade inte tycka om Ann. Själv gillade jag Ann, men tyckte att Sara verkade dietist-skadad.

Bendel said...

Instämmer med ovanstående talare.

Anonymous said...

Kunde inte sagt det bättre än k.

Kristina Eriksson said...

Där ser man,å jag gillade Sara! Hon vågade ju vara seriös. Ann körde mer någon slags flamsig, ytlig stil som jag har svårt för. Å varför det där barnet?

Viktoria Schiöler said...

Öh, jag kanske också är dietistskadad(!), men jag håller ändå med K! Varför måste Sara och Ann påminna så mycket om Spara och Slösa - Sara oerhört präktig och Ann slarvig? Och sexanspelningarna känner jag mej också för gammal för...

Men maten såg god ut.

Christina W said...

Jag gillade Ann skarpt. Hon förgyllde programmet. Maken som är totalt ointresserad skrattade gott...och visst är det lite härligt med henne som smygäter och tappar saker och inte är så himla perfekt.
Sara är också bra men lite för mycket präktig.

Kristina Eriksson said...

Ok då är det väl bara för mig att konstatera att jag är dietist-skadad. Fast jag tycker det känns helt ok :)

Tobias said...

Tycker det känns som ett 70-talsmatlagningsprogram.

Kristina Eriksson said...

Jag måste skratta lite, jag upplever det programmet som att "där är två fräcka Stockholmsbrudar som lagar mat tillsammans på modernt vis med barn och allting". Men ni andra tycker det är präktigt, dietistaktigt och 70-tal...
Jag såg det inte igår så det kanske var annorlunda då.

Christina W said...

Himla tur att vi inte tycker lika...:-))

Åsa said...

Håller med k om att Sara inte verkar tycka om Ann (vilket jag inte heller gör) och det drar ner betyget en del. Det verkar lite spänt minst sagt mellan dom. Att Sara dessutom hos flera framstår som präktig och "dietist-skadad" är bara att beklaga. Det är ju fantastiskt att det äntligen finns en kock i rutan med sund inställning till mat! Och som genom att lyfta fram råvarornas kvalitet - då gärna av det ekologiska slaget - bara finns en sak att säga: Heja Sara!

Kristina Eriksson said...

Åsa - Äntligen någon som tycker som jag :) Tittade förresten på det igår. Nu tyckte jag det var riktigt bra!! Valet av rätter kändes nytt och fräscht och passade mig utmärkt! Kan fortfarande inte spåra ett uns av dietistkänsla hos Sara, men, men.