V

Monday, April 16, 2007

Livet leker

Solen skiner, jag har många roliga jobb framför mig och om 2 veckor åker familjen på semester till Korsika! Ja jag har det väldigt bra helt enkelt. Dessvärre är jag halvbra på att konstatera det, det är lättare att tycka att "ingenting händer" eller att "det är bara så jobbigt å deklarera" osv. Fast jag har blivit mycket bättre på att uppskatta det jag har så kanske, kanske, kanske är jag på rätt väg.

I lördags var jag på restaurangbesök inne i stan. Mamma med sambo har fyllt 70 så vi firade dem med att bjuda på restaurangbesök. Vi var på Manfreds, en österrikisk krog på Nordensköldsgatan. Jag åt röding från Vättern med jordärtskockspuré och råraka. Det var jättegott. Till dessert rekommenderade kocken en apfelstrudel på rabarber. Den var dessvärre en besvikelse, smakade bara kesella eller något sånt. Personalen var verkligen SKITTREVLIG och lokalerna jättefina, så gå gärna dit om ni har vägarna förbi Götlaborg.

1 comment:

Husmodern said...

Oh, jag kände mig alldeles träffad!Så trött på måndag så att jag var tvungen att köpa smågodis. Men herregud, det är ju vår och det mesta leker!