V

Friday, March 23, 2007

Leila i Elle

Blev lite lycklig (ja faktiskt) när jag läste en artikel om Leila Lindholm i senaste Elle mat & vin. Hennes mission är "genvägar utan att göra avkall på smak och kvalitet". I artikeln säger hon tom att bästa snabbmaten är blodpudding! Ja hon ger ett väldigt osnobbigt intryck och det är väl det jag blir lycklig av.
Utan att ha träffat henne så känns hon som hon vill dela med sig av sitt matintresse på ett genuint sätt. Hon säger "det mest geniala är de enkla recepten som är hur goda som helst, men som ändå känns lyxiga och imponerar, när de i själva verket är barnsligt enkla att fixa". Kul hon behövs.
Andra bloggar om: , , , ,

3 comments:

Christina W said...

Ibland händer det saker...och idag hände något intressant. Jag hittade ett recept som jag lagat tidigare och som jag funderade på att laga i helgen. Receptet kom från Aftonbladet för kanske något år sedan och en Kristina Eriksson. Men sen nu kom jag på...vänta ett tag är inte det DEN Kristina???

Karin said...

Jag håller helt med: "Det mest geniala är de enkla recepten som är hur goda som helst, men som ändå känns lyxiga och imponerar, när de i själva verket är barnsligt enkla att fixa".

Jag har tittat på nästan alla Leilas program på TV. Läcker mat så in i vassen. Men inte är det så enkla matrecept. En del ingredienser kan jag inte ens få tag på där jag bor.

Kristina Eriksson said...

Christina - Jo det är jag. Kul att du la märke till det :)

Karin - I ärlighetens namn har jag inte sett Leila så jättemycket på tv men jag har hennes två böcker å särskilt den första är genialisk! Det är ju lite tråkigt om man inte kan få tag på ingredienserna...