V

Wednesday, April 21, 2010

Jag en curlande mamma....

Jag funkar på det sättet att om jag lovat min lille Putte en sak så måste jag hålla det (nästan alltid i alla fall). Så igår kväll vid 9 stod jag här å bakade bullar till mig och August så att vi kunde titta på fotbollsmatch (Inter-Barcelona)och käka bullar. Ska tillägga att han hjälpte till förstås, han gjorde degen. Svårt bara när Barcelona (som ju sonen hejar på förstås) möter ett italienskt lag, varför kan inte båda få vinna?

4 comments:

Christian Tikkanen said...

Hej Kristina! Nu undrar du säkert vem i all världen detta är som dimper ned på ditt matbord här bland alla bloggare, men då kan jag berätta för dig att som den nyfikna gastronom jag är hamnade jag av en händelse här när jag länkades vidare till din blogg via några för mig intressanta bloggar jag följer aktivt. Intresset och min nyfikenhet blev inte mindre av att du också skrivit/skriver kokböcker, det har även jag fastnat för, att skriva en kokbok är utmanande och trevligt och ger samtidigt inspiration till nya tankar om mat. Hoppas att du inte tycker illa om att jag länkar dig till min matblogg, skulle det vara så, meddela mig så skall jag åtgärda det med en gång. I annat fall så ses vi kanske mellan raderna och kastrullerna. H: Christian.

Hanneles paradis på Hisingen said...

hihi, jag har lite liknande problem :)

Kristina Eriksson said...

Christian - ursäkta att jag inte kommenterat detta tidigare - jag har helt enkelt inte varit inne å läst. Nej det är bara trevligt!

Kristina Eriksson said...

hannele - Fast det är ju himla mysigt också eller hur?