V

Monday, November 24, 2008

Jul x 2

Smakade på Dufvenkrooks Amore vanilj häromdagen, å den var riktigt god! Ett extra plus för det vackra namnet och den vackra flaskan. Sedan har jag varit lite förutseende. Jag kommer ihåg från förra året att det inte fanns någon ansjovis till försäljning och detta får inte upprepas. Jag är absolut inget julfreak men Janssons frestelse är kanske det godaste som finns i matväg (om jag skulle tvingas välja en rätt) och i den ska det naturligtvis vara ansjovis och inte något substitut a la julen 2007. Så nu har jag köpt 2 burkar, allt för att vara på säkra sidan.

3 comments:

Fredrik Goldhahn said...

Trenden med smaksatt glögg blir bara större för varje år och jag gillade verkligen att Blossa gjorde ett set med småflaskor av alla tidigare årgångar. Det tråkiga är bara att tillgång och efterfrågan inte verkar vara Blossas starka sida ;)

Husmodern said...

Fina bilder! Vad kan det vara för substitut?

Kristina Eriksson said...

Fredrik - Å det har jag missat! Låter som en kul idé.

Husmodern - Tack ,tack. Jag har gjorde ett juljobb för Viktklubb och då blev julgrejerna kvar framme. Abba sålde något på tub som hade ansjovissmak, just för att det inte fanns någon ansjovis. Det var inte speciellt gott.