Jag jobbar med flera fotografer, för det mesta tjejer faktiskt! Anna Clarén förstås, Kristin Lidell och Åsa Dahlgren. Åsa och jag slet tillsammans i hennes häftiga New York studio i måndags. Vi gjorde ett matjobb för Köksalmanackan. För det mesta jobbar jag hemma i mitt eget kök men den här gången var vi alltså i hennes studio som ligger i gamla snusfabriken vid Gullbergsvass (ganska nära Hisingsbron för er som inte bor i stan). Det är jättekul och inspirerande att vara på annan plats å jobba. Jag och Åsa ska göra ett jobb nu på fredag också, vilket ska bli skitkul!
Wednesday, May 23, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Bara svarar på din fråga. Kajp, även kallad skogslök växer vilt och är vanlig på Gotland.Ser ut som en purjolök i miniformat och smakar ganska likt fast lite kryddigare med en aning vitlökstouch.Jättegod är den.
Köksalmanackan? Finns den fortfarnade, alltså? Intressant, nåt för mig...
Anna-eva Låter intressant. Finns inte på fastlandet alltså?
Husmodern - O ja Köksalmanackan finns, jag tror den säljer bra. Kolla på Semics hemsida.
Jo, den lär finnas sparsamt i södra och mellersta Sverige men vi har gott om den på ett ställe här i Helsingborg.
Post a Comment