V

Thursday, March 29, 2007

Lite av varje

Det är så himla käckt med bloggen, jag måste säga det igen. Nyss var jag inne på Vänlig mat och fick ett tips av Jens om en bra thairestaurang på Andra Långgatan här i stan och så fick jag bra länktips på Pauls kök. Hur skulle jag fått veta det här annars? Himla käckt va!?
Andra bloggar om: ,

6 comments:

Anna-Eva said...

Japp, det är käckt. Och då kan jag ju passa på och fråga var jag och min man ska äta när vi kommer upp i april. Vi ska se Richard den III på stadsteatern och bo på hotell i närheten av Järntorget.Har du nåt bra tips Kristina?

Kristina Eriksson said...

Visst har jag det! Vill ni gå på lyxkrog eller något mer prisvänligt? Hos pelle ligger ju nära Järntorget, Djupedalsgatan tror jag. Jag har inte varit där på länge men det ska vara jättebra och ganska dyrt. För 2 veckor sedan var jag på Pasta et Contorni på Nordensköldsgatan, jättegott och bra priser. varmrätterna kostade ca 90-130. Sedan finns det en indisk restaurang, Maharani på Första Långgatan den var jättebra förr och har fått bra recension i tidningen nu igen. Det är nog läge att beställa bord innan. Hör av dig igen om du har problem med att få tag på telefonnummer å så.

Anna-Eva said...

Pasta et corni läste jag ju om, den lät trevlig! Nåt annat kul du tycker att vi ska hitta på eller se när vi är i stan? Sist vi var uppe fullkomligt ösregnade det konstant så vi ägnade oss mest åt varandra och spa och beställde massage och jag lät mig packas in i lera :)
Maten åt vi på hotellet och på en krog näst intill och det var ingen höjdare.

Kristina Eriksson said...

Då får jag nog fundera en stund...Trädgårdsföreningen finns ju (en park mitt i stan). Det finns ett fik därinne där de serverar sconesbuffé. Lite trendigt sådär i vackra lokaler. Jag återkommer!

Hannele said...

Du har väl kollat EkoStore vid Ekelundsgatan, de säljer så goda ostar, fåryoghurt, mums, deras bröd är beroendeframkallande..

Kristina Eriksson said...

Hannele - Det hade jag ingen aning om. Tusen tack för tipset!