tag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post4301824887985850080..comments2023-12-27T14:43:49.380+01:00Comments on Kristinas Kastruller: BarnmatKristina Erikssonhttp://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post-38062889099610972352009-04-28T18:50:00.000+02:002009-04-28T18:50:00.000+02:00Jag har heller inget problem med att burkarna flor...Jag har heller inget problem med att burkarna florerar som nödlösningar. Men för dem som serveras det ofta känns det orättvist att mat i hög grad blir synonymt med slätstrukna smaker. Dessutom blir det ofta ett ätande som är skilt från familjens övriga, och ingen matlagning alls att uppleva, händelser nog så viktiga.Emmahttps://www.blogger.com/profile/01380433565554186691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post-10052151062650552222009-04-14T22:20:00.000+02:002009-04-14T22:20:00.000+02:00Pipopp - jo visst är det bekvämt men håll med om a...Pipopp - jo visst är det bekvämt men håll med om att det är lite konstigt att massa människor som faktiskt kan laga mat inte litar på sin förmåga att även laga mat till sina småbarn.Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post-29267270247841984382009-04-07T09:05:00.000+02:002009-04-07T09:05:00.000+02:00Har ni glömt hur det är på resa, semester eller be...Har ni glömt hur det är på resa, semester eller besök hos släkten. Det är inte så lätt att mecka ihop barnmat överallt, var sig med råvaror, utrustning eller hygien.<BR/><BR/>Själv gillar jag en del av de där barnmatsburkarna - fortfarande. Morotspurén har jag som bas till "nödsoppa" på båten när man inte hunnit bunkra på ett tag. Frikadellerna är små och gullliga att ha i andra typer av soppor bara man kryddar till dem. (Däremot är de prismässigt nästan i nivå med oxfilé.)<BR/>Fruktpuréerna är snabba till enkla bakverk.Speciellt aprikospuréen är god.<BR/><BR/>Lite svårare att förstå är matburkarna för barn över 18 månader. Då kan väl telningarna i alla fall äta modifierade varianter av vuxenmaten?<BR/><BR/>Jo - jag lagade den mesta maten till spädisarna själv när vi väl var hemma ....pipopphttp://pipopp.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post-44937704794136158382009-04-03T15:05:00.000+02:002009-04-03T15:05:00.000+02:00Anne o Vegomamman - ja det är lite synd att mammor...Anne o Vegomamman - ja det är lite synd att mammorna & papporna inte förstår hur enkelt det är att göra egen barnmat. Men visst burkarna är bekväma!Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post-73579802777308690202009-04-02T20:39:00.000+02:002009-04-02T20:39:00.000+02:00Jag håller också med dig! Våra barn är vegetariane...Jag håller också med dig! Våra barn är vegetarianer så vi lagar all mat själva. Idag testade vi förresten ett av dina recept från tidningen Hälsa, Grönsaksgryta à la Italien. Supergod!Frida Mhttps://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425544965886711006.post-5175914335174176632009-03-25T10:03:00.000+01:002009-03-25T10:03:00.000+01:00Hu ja, jag håller helt med. Jag har helt klart amb...Hu ja, jag håller helt med. Jag har helt klart ambitionen att laga mat själv till mitt barn - hur svårt kan det vara..? Nåja, vi får se hur det går, men planen är i alla fall hemlagat all the way :)Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.com